Cautare

8349 de rezultate pentru "stiri maramures locuri de munca" (3.19 secunde)
Candidatul USL (PSD, PNL, PC) pentru functia de deputat in Colegiul Baia Mare Est, Florin Tataru: Pun pe primul loc sprijinul pentru agricultura traditionala si ecologica si promovarea ei "Smantana muncii fermierilor o iau altii, adica persoanele care se ocupa doar de comert.
De precizat ca ne referim exclusiv la constructii, nu si la alte tipuri de proprietati. Iar prin constructii se intelege toate tipurile de cladiri: ... Cladirile aflate in proprietate privata sunt de doua tipuri:
In cadrul targului produselor traditionale si naturale, produse in ferme si gospodarii taranesti din Piata Amzei, Iulia Corau, patroana pensiunii Ancuta, se ocupa de standul Sarmale ca in Maramures.
Gina Discalicau din Baia Mare a participat recent la targul traditional "PIata Taraneasca" organizat in curtea Muzeului Taranului Roman, cu prajituri de casa din Maramures. "Am venit la acest targ cu cel putin 20 de sortimente de prajituri de casa din Maramures.
In cadrul targului organizat recent in Parcul Cismigiu, vizitatorii prezenti au fost foarte incantati de sarmalutele extraordinar de bune. ... "Participam la toate targurile de produse ecologice si traditionale din Bucuresti, organizate la Agronomie, Romexpo, Muzeul Taranului Roman, Piata Obor, Piata Revolutiei, Vitan", ne-a spus Maria Rosca din Maramures.
Iulia Corau din Botiza, Maramures, este prezenta in luna decembrie cu un stand in cadrul targului de Craciun de la Universitate. "La standul nostru bucurestenii pot gasi cele mai bune sarmale din Botiza, Maramures, dar si fasole cu carnati si pomana porcului.
MISCAREA DE REZISTENTA INFORMEAZA: ... Cum va fi vremea in august, septembrie si octombrie Administratia Nationala de Meteorologie a anuntat prognoza meteo pentru urmatoarele 3 luni, august, septembrie si octombrie.
Alexandra Cruceru) Ultimele 2 luni de iarna vor fi caracterizate de o vreme in general rece, precum si de intervale de timp cu precipitatii excedentare sub forma de ninsoare, in anumite regiuni, in timp ce prima luna de primavara va aduce, in mare parte, valori termice pozitive, dar si ploi mai consistente indeosebi in Maramures, Oltenia, Transilvania si Crisana, reiese din prognoza de specialitate, valabila pentru intervalul ianuarie - martie 2017, publicata vineri de Administratia Nationala de Meteorologie (ANM).
Din 17 decembrie va veni un val sub limita de ger Meteorologii au anuntat ce e va intampla cu vremea in urmatoarea perioada. ... Potrivit directorului ANM, sunt sanse slabe sa avem zapada de Craciun. De altfel, precipitatiile mai bogate vor veni incepand de anul viitor, din luna ianuarie.
Pe ce criterii se face promovarea la locul de munca? De ce majoritatea angajatilor efectueaza ore suplimentare? De ce sunt preferati barbatii in posturile de conducere?
Desi pot primi subventii echivalente cu salariul de baza stabilit la data angajarii, agentii economici doljeni nu se inghesuie sa incadreze persoane marginalizate social. Pe de alta parte, nici persoanele marginalizate social nu sunt tocmai dornice sa munceasca la agentii economici.
Pentru o bucata de paine si un acoperis deasupra capului, multi craioveni accepta sa lucreze fara forme legale chiar cu riscul de a ramane fara pensie la batranete.
„În timpul controalelor efectuate în trimestrul III, au fost identificati si sanctionati 59 de angajatori pentru care desfasurau activitate fara a avea întocmite contracte individuale de munca 85 de persoane.
In cazul in care va ganditi sa va schimbati cariera aveti reale oportunitati in toamna sau iarna.Pe tot parcursul anului, finantele sunt destul de stabile, desi aveti mereu tendinta de a cheltui mult.
BERBEC Primavara de neuitat pentru Berbeci. ... Li se ofera posibilitatea de a evolua. ... Este o perioada cu munca asidua si oportunitati. ... Starea de bine, bogatia, locul de munca, sanatate, tot ceea ce intregeste un tot unitar pentru Taur, este afectvitatea si dragostea. ... Vor primi beneficii timp de 7 ani.
BERBEC Primavara de neuitat pentru Berbeci. ... Li se ofera posibilitatea de a evolua. ... Este o perioada cu munca asidua si oportunitati.Trebuie sa aleaga cea mai buna optiune, care sa le aduca foloase financiare.
Emil Constantinescu, pe vremea cand era presedinte, isi pierdea o ora pe zi pentru a redacta stiri pentru TVR. ... Presedintele TVR, Valentin Nicolau, a fost audiat ieri peste sase ore la Comisia de ancheta a SRR-SRTV.
Claudiu Saftoiu relateaza, intr-un editorial publicat de "Jurnalul National", momentul demisiei din functia de director al SIE, gest care ar fi fost facut la solicitarea presedintelui Traian Basescu.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu a fost cea mai mediatizata personalitate politica la televiziunile nationale din Romania, dar si la principalele radiouri, in perioada 1-29 februarie, in ceea ce priveste durata si numarul interventiilor in emisiunile de stiri, potrivit unei monitorizari a CNA.
CNA a stabilit, pe 23 iunie, ca Ministerul Tineretului nu se face vinovat de imixtiune in activitatea redactionala a radiodifuzorilor si ca nu exista dovezi ca MTS ar fi cumparat stiri si reportaje la televiziuni, a declarat marti vicepresedintele CNA Ioan Onisei, la Comisia de ancheta.
google-analytics.com